A venit


Mda.Uite ca a venit si luna septembrie, am inceput cam prost, vine scoala[liceul:x]…sa privim partea buna, colegi si profi noi, mai pe scurt lume noua:x, lucruri noi de invatat, cu totul diferit fata de generala;))…dar si partea proasta, mult stres, invatat, note peste note, ascultari si multe altele care se mai pot ivii intamplator.Luna septembrie nu doar ca aduce scoala ci a adus si vesti naspa, la care chiar nu ma asteptam si totus sper ca totul se va sfarsi cu bine, ca toata lumea va fi bine.

Ma simt nasol, oare de ce?…E din cauza adolescentii care aduce acele momente unice si impresia ca nimeni nu iti da atentia necesara si nu te intelege, sau din cauza vestilor aiurea pe care le primesc una dupa alta, fara oprire si fara pic de pauza.

Totul pare atat de dificil si confuz, atat de neinteles si cu toate astea foarte diferit. Toti trecem prin unele momente care ne poate marca pe moment, in timp…sau…pentru totdeauna. Fiecare persoana are momentele ei dificile, prin care toti trecem pe neasteptat. Greseli care ne pandesc la fiecare colt,dandu-ne la toti lectia pe care o meritam, acea lectie care trebuie invatata,acea greseala care numai trebuie repetata si cu toate aceste lucruri,ne trebuie rabdare, rabdare sa luam totul de la capat, sa corectam greseala pe care am facut-o, rabdarea de a invata din greseli.

Mi-a spus un foarte bun prieten ca orice problema care te face sa cazi, te face mai puternic, iar orice greseala faci, o poti corecta acum,  sau cu timpul!!!!

Reclame

5 gânduri despre „A venit

  1. Nu’ti face griji de liceu va fi in ordine ..te vei acomoda repede si vei vedea ca iti place…pana sa’ti cunosti colegii dureaza putin…ca vei cunoaste alte persoane cu alte personalitati fatza de cele care le stiai in generala, dar va fi oke :*.Vesti proaste vin tot timpul, dar trebuie sa privim inainte sa nu ne lasam demoralizati de ele.Asa e fiecare persoana trece prin momente dificile si fiecare stie pentru el cat ii este de greu.Trebuie sa invatam din greseli si sa avem rabdare cu noi inshine si cu ceilalti. Ai incredere in tine si sa ai si rabdare cu tine. Nu te mai gandii la ce e rau si incearca sa fi fericita ;;) :* ..Te pup dulce >:D<

  2. Ma voi acomoda,da…dar depinde si de colegii si profii pe care ii ai,fiecare cum te atrage mai mult, care te face sa te simti tu insuti, si profii care sa te faca sa-ti plak materiala pe kre o predau si sa inveti ptr ca iti place.
    Da,asa este vestile proaste vin mereu,dar vezi unele sunt chiar greu de acceptat si:(…
    Cum zici tu mai sus,trebuie sa avem rabdare cu noi si cu ceilalti,iar eu deja ii simt lipsa…rabdarea pe care nu o mai am cu mine,dar cu ceilalti.Sti,poate degeaba incerci cateodata sa te simti fericita si implinita,daca vestile rele te doboara din app. toate punctele de vedere.
    Si eu te pup baby.:*:*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s