La multi ani Kiss fm, Kiss tv si Mihai Gainusa!


Ca in fiecare an, ziua Kiss FM & Kiss TV se potriveste cu ziua de nastere a Carcotasului Mihai Gainusa. La diferenta de o zi, ce-i drept, dar aniversate in acelasi timp, ambele sunt sarbatorite cu mare fast de toata echipa Kiss.

Pe langa surprizele care au aplaudat cei 7 ani de Kiss FM si 4 ani de Kiss TV, pregatite pentru ascultatori, si pe langa sarbatoarea obisnuita din studioul Kiss, ca in fiecare an Serban Huidu, sustinut de intreaga echipa, i-a pregatit si lui Mishu Gainusa o surpriza pe masura importantei zilei.

Conform zicalei “Una calda, una rece”, Serban i-a adus-o in studio, pentru a prezenta Cronica Carcotasilor alaturi de ei, mai intai pe Gina Pistol. Surpriza calda a fost primita cu mare drag de Carcotasul Gainusa, care s-a pus la vorbaraie cu invitata sa speciala.

Exact inainte de venirea tortului aniversar, Serban Huidu i-a dat si surpriza rece. Intai s-a apucat sa citeasca un articol despre Oana Roman, Oana R., dupa cum ii spune in scenete Mihai Gainusa, dupa care, in timp ce Misu comenta in stilul caracteristic stirea, in spatele lui a aparut chiar Oana, care a venit personal sa-i ureze La Multi Ani. Surpriza rece!

Gainusa a ramas intai blocat, dupa care si-a urecheat usor colegul pentru surpriza si a cazut la pace cu Oana Roman pe care a asigurat-o ca de acum inainte ii va fi foarte greu sa faca scenete cu personajul ei.

Serban a facut “mea culpa”, dar cu mentiunea ca nu se va potoli! Surprizele continua!

La Multi Ani Kiss FM & Kiss TV si la Multi Ani Mihai Gainusa!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s