Prima data tu…dupa ceilalti!


Hei, pun pariu ca nu mereu te gandesti la tine si inaintea ta poate ii pui pe altii, care crezi ca merita, asa’i nu?…Stiu!

Si eu am patit-o si poate o s-o mai patesc, te gandesti ca poate daca nu te gandesti mereu la tine si te gandesti la altii inaintea ta, e altfel, asa ti-se poate intampla si tie, sa se gandeasca altu la tine,inainte de a se gandi la el…GRESIT!

Gandeste’te ca e mai bine daca te gandesti prima data la tine si dupa la binele si fericirea celorlalti.:p

Cel putin mie mi-a zis cineva, care e cu adevarat important pentru mine…ca fericirea mea e pe primul loc…sa ma „pis” pe altii, decat ei pe mine…dar asta nu inseamna ca trebuie sa avem un orgoliu`prost in noi si exagerat doar ca sa le aratam ca nu ne pasa si sa nu recunoastem ca ne purtam ca niste copii.

Prima data trebuie sa ne facem noi pe plac, dupa la ceilalti pentru ca oricat demult am incerca sa le facem pe plac, tot va fi cineva care va comenta ca nu este bine, sau nimeni nu va fi multumit despre ceea ce vrem noi sa facem, sau despre ce am facut!

Multi spun ca prietenia e pe primul loc…si dupa vine iubirea…acel baiat sau acea fata…gresit…:)

Imagineaza-ti o balanta, unde pui toate faptele bune ale acelei prietenii, intr-o parte a balantei si iubirea fata de o anumita persoana, pe cealalta parte si vei vedea cine merita mai mult, gandestete cine te-a dezamagit, nu neaparat la cine te va dezamagii…dar cine te-a dezamagit odata cu siguranta o va face si a doua oara, chiar daca vrea sa nu, nu poti oprii inevitabilul.

Deci nu mereu trebuie sa iei prietenia pe primu`loc si apoi persoana pe care o placi, poate si acea persoana draga va disparea din peisaj, dar si persoana care se presupune ca iti e prieten/a va trece prin viata ta si la randul ei va pleca si ea, facand doar un mic popas in viata ta, fiecare persoana are un rol important in viata noastra, indiferent daca raman in viata noastra sau nu, fiecare ne vor invata o lectie total diferita de celelalte.

Daca am zis ca trebuie sa fim noi pe primu`loc si dupa ceilalti, asta nu inseamna ca pe ceilalti trebuie sa-i neglijam si sa nu ne pese deloc de ei!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s