Craciun fericit!


Craciun fericit tuturor!

O zi in care toti TREBUIE sa ne dam URA si ORGOLIUL la o parte. 24- 25 Decembrie , zilele asteptate cel mai mult de toti copii, acea seara placuta care astepti cu drag venirea lui Mos Craciun, acelui batranel cu parul alb imbracat intrun costum rosu cu sacul in spate plin de cadouri, acele cadouri gasite sub bradul impodobit cu drag, de tine si de familia ta. Cand simti mirosul placut al cozonacilor proaspeti, facuti de mama sau de bunica.

O zi in care trebuie sa ne bucuram cu totii de spiritul Craciunului, cadouri sub pom, urari multe, fapte bune, fursecurile cu lapte lasate pentru Mos Craciun.

 

Si pentru draga mea Delia si ceilalti iubitori de ciocolata si de clementine, in special ciocolata…va urez multaaa multaaa ciocolataa sa aveti peste tot in casa si mai ales in burtica voastra! :))

Mos Craciun EXISTA copiiiiii!!!!!!!!

4 gânduri despre „Craciun fericit!

  1. adevar 😡 Mos CRaicun exista ! Nu mai suport sa ii aud pe cei sub 12 ani ” nu ma mai mintii ca stiu ca nu exista” copii prosti ! 😡 Craciun fericit devoratoarea mea 😡

  2. Deacord.[-(..Mos Craciun EXISTA!…Adica sti,chiar daca in Romania poate nu ajunge, in Laponia exista..si chiar daca am crescut..eu tot cred in el, e frumos sa ai acel sentiment ca atunci cand erai mica si sa nu-l pierzi niciodata!:x
    Craciun fericit devoratoarea mea:*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s