Si timpul trece repede si lasa amprente.:( Goodbye Grow 0.9


Si vreau sa-mi fac introducerea cu un:

„Imi bag picioarele, trebuie sa invat sa nu ma mai atasez asa de usor de anumite persoane!” :((:((

Si astazi a fost ultima zi in care Grow 0.9 si-a facut aparitia… primul proiect la care am participat, primu`proiect in care am pus suflet:|…primu`proiect la care vreau sa particip in continuare! A fost o zi superba, o zi minunata, o zi pe care o voi tine mult timp de acum incolo minte, va ramane mereu tiparita si neuitata! 

Ati fost si sunteti minunati, niste persoane speciale, de la care am avut si avem de invatat in continuare! Care ne-au ajutat sa invatam lucruri noi si in acelasi timp si utile! A fost un proiect de nota 10 cu +…un proiect pe care i-l recomand ori cui, cu o singura conditie..ba oameni buni nu va atasati prea repede si prea mult, ca ajungeti rau ca mine si Simona,sa bociti prin fata calculatorului.:”> …si hai razi ca ai auzit ca „bocim” si ce ba tu asta de piatra, noi ne obijnuim repede cu cel de langa noi, mai ales daca ai si niste amintiri frumoase de care esti mandru ca le-ati petrecut impreuna!

Ne-am obijnuit  cu voi, iar acum va fi tare greu sa ne trezim dimineata fara GROW, faraTomasz…fara colegi, fara membri AIESEC 😦 suck’s.:-j

Ne vor lipsi acele momente la trainguri cand ne jucam, cand invatam, cantam, dansam si acele activitati pe care le faceam de exemplu la film si iesitul in parc si in special ziua de astazi 15 aprilie 2011, ne v-or aduce aminte cu drag de proiect! Ne-ati invatam sa facem lucrurile din placere si cu rabdare. Multumim frumos!

P.s. Sunteti niste persoane speciale! As avea multe de spus dar ma rezum doar la atat…sti cum se spune sunt sentimente pe care nu le poti exprima in CUVINTE!!!!!!!!!

Sper ca la vara sa va revad tot in aceiasi postura ca pana acum, in proiectul care urmeaza, nu scapati voi de mine. ;;). Iar Tomasz imi va lipsi mult, polonezul nostru cu cookieeeee!!! 

Va multumesc! >:d<

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Anunțuri

8 gânduri despre „Si timpul trece repede si lasa amprente.:( Goodbye Grow 0.9

  1. Pingback: eizolici.com » Leapsa – Cum arata desktopul tau

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s