Friendship beibiiiiii.


22 Aprilie.

Inca putin si vine Pastele, inca putin si se termina vacanta. Zexe:)

Azi vrusei sa ies prin centru, stabilisem sa ies cu Luci, dar cum domne el este fotbalist, cam uita de ieseala noastra cu o ora, decat o stabilisem noi, ehh..asta e, pana la urma gasi…si iesi cu 2 colege, ne invartiram, ne suciram pana cand dadui de Cata >:d<.

Ma simt entuziasmata. b-) De ce?

Pentru ca nu l-am mai vazut de anul trecut, cand s-a oferit sa ma conduca  la scoala, frumos din partea lui. Ii facui cu mana si plecai, inainte de’as da seama cine sunt:)). Plecai si ma asezai la 5 metri maxim de el, cand ma pomenesc ca ma suna un numar, raspunsei eu linistita, cand ii aud vocea. Ghici cine?!..Cata, normal:)) ma sunase sa-mi spuna ca isi dadu seama pana la urma cine era tipa care ii facuse cu mana si ma chemase sa mai stam de vorba.

Hmm..ok acceptai ma dusei facuram cunostinta cu persoana care il insotise.:-@..desi eu n-ar fi trebuit sa fac, asta e partea a doua:))

Ne luaram in brate ne puparam si deschiseram subiectul cum ca nu ne’am mai vazut de multa vreme, din 2010 toamna:)). Vorbiram, raseram, comenta de vocea mea cum ca e subtire si cum eram asezata langa el, ii „tipam” direct in ureche, ma suparai si tacui din gura[-(.>:p…ce rea am fost:”>

 In fine..cert e ca mi-a fost un dor de el, incat imi venea sa-l tin numai in brate.:)) Hei mai am si eu momentele mele, cand sunt asa de..”afectuoasa”:”>, dar nu cu toata lumea, dar Cata e o exceptie veche si totusi o exceptie bine primita de fiecare data.>:d<

Regret ca nu avusei camera cu mine, aveam si eu mai multe amintiri legate de ziua de astazi, 22 aprilie 2011. b-) Desi vazui la un tip in mana o profesionala, ahh nu-mi mai dezlipeam ochii dupa ea. ;;)

Have fun! 🙂

 ❤ !

Anunțuri

5 gânduri despre „Friendship beibiiiiii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s